Diensten

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw benodigde verwarmingswerkzaamheden verzorgt? Zoek dan niet verder. Bij A. Noorman Gasservice vindt u alles wat u zoekt en meer. Mijn diensten bestaan uit verwarmingstechniek in de ruimste zin van het woord. Ik neem u graag mee in onze wereld en werkwijze.

gasservice

Gasservice is belangrijker dan u wellicht denkt. Heeft u bijvoorbeeld problemen met uw verwarming of komt er geen warm water meer uit de kraan? Dan belt u gelijk naar A. Noorman Gasservice. Ik kom dan zo spoedig mogelijk naar u toe om u van een oplossing te voorzien. Ik beschik over jarenlange ervaring en gecertificeerde installatiemonteurs. Daarbij vind ik persoonlijke aandacht voor de klant heel belangrijk. Bij mij staat de klant altijd op de eerste plaats. Wij zijn een sociaal bedrijf en dat ziet u terug in onze benadering en werkwijze. Ook voor onderhoud, reparatie of storingen aan uw cv-ketel bent u bij mij aan het juiste adres.

Electric boiler, water heater on the blue wall.
Group of hot water circulating pumps installed in boiler room

Ketelvervanging

Iedereen weet dat een cv-ketel niet een heel leven lang meegaat en tijdige ketelvervanging is
daarom zeer belangrijk. Het op tijd laten vervangen van u cv-ketel is niet alleen nodig om uw huis te blijven verwarmen en de binnentemperatuur te regelen, maar ook om te besparen op uw energierekening. Een nieuwe cv-ketel zorgt in verhouding tot het verbruik van een oude ketel namelijk voor een aanzienlijk grote besparing. Ik kom graag bij u langs om uw cv-ketel te vervangen. Ik hoor u nu denken, maar welke ketel is dan geschikt voor mijn woning? Door mijn jarenlange ervaring weten ik precies welke cv-ketel het beste bij uw woning past. Ik zal u hierin adviseren en de ketel voor een scherpe prijs aankopen en bij u thuis installeren. Mijn voorkeur gaat uit naar merken als Intergas, Nevit en Remeha.

Kleinloodgieterswerk

Naast de grotere werkzaamheden, zoals het installeren en vervangen van een cv-ketel kunt u
natuurlijk ook bij mij terecht voor klein loodgieters werk. Aarzel niet en bel mij op. Een kleine klus is voor ons namelijk net zo belangrijk als een grote klus. Wat versta ik onder klein loodgieters werk? Het vervangen van kranen of het vervangen van de afvoer van de wasbak zijn voorbeelden van het kleine werk. Deze kleine problemen heb ik in een oogopslag getaxeerd. In de meeste situaties ga ik dan ook gelijk aan de slag met een duurzame oplossing. Veel materiaal dat nodig is voor het oplossen van klein loodgieters werk heb ik altijd bij de hand in de werkbus. Dit is heel handig op het moment dat u belt voor een spoedklus.

Main boiler piping