Klein loodgieterswerk

Technician servicing heating boiler in a house
Group of hot water circulating pumps installed in boiler room
cropped shot of male plumber repairing electric boiler in bathroom

Kleinloodgieterswerk

Naast de grotere werkzaamheden, zoals het installeren en vervangen van een cv-ketel kunt u
natuurlijk ook bij ons terecht voor klein loodgieters werk. Aarzel niet en bel ons op. Een kleine klus is voor ons namelijk net zo belangrijk als een grote klus. Wat verstaan wij onder klein loodgieters werk? Het vervangen van kranen of het vervangen van de afvoer van de wasbak zijn voorbeelden van het kleine werk. Deze kleine problemen hebben wij in een oogopslag getaxeerd. In de meeste situaties gaan wij dan ook gelijk aan de slag met een duurzame oplossing. Veel materiaal dat nodig is voor het oplossen van klein loodgieters werk hebben wij altijd bij de hand in de werkbus. Dit is heel handig op het moment dat u belt voor een spoedklus.

Repair Central Gas Heater

Kleine rioleringsproblemen

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen, ontstoppen en vervangen van kleine rioleringsstukken. Een zwanenhals is bijvoorbeeld een mooi voorbeeld van een rioleringsstuk dat wordt aangelegd voor het tegengaan van ongewenste geurtjes. Ook deze hals kan verstopt raken. Niet getreurd wij lossen dit natuurlijk voor u op. 

Toilet verstopping: Loopt u toilet- of inbouwreservoir niet goed door? Geen paniek daar zorgen wij voor. Als dit gebeurt, is meestal de vlotter niet meer goed werkend of het spoelmechanisme is versleten en aan vervanging toe. 

Afvoer: Niets is er zo vervelend als een verstopte of versleten sifon. Wij kunnen voor u alle soorten sifons vervangen in uw badkamer of keuken. Ook kunnen wij een nieuwe aansluiting op de afvoer maken mocht dit nodig zijn.

Vervangen van kranen

Wasmachinekraan: Deze kraan wordt gebruikt om de wasmachine op de waterleiding aan te sluiten. Wanneer deze niet meer goed open en dicht gaat of wanneer hij lekt is de kraan aan vervanging toe. 

Stopkranen: Deze kranen komen nog wel eens vast te zitten in de winter. Wij vervangen dan meestal het bovendeel van de kraan en het probleem is voor u opgelost.

Repairman fixing water tap
Leaking steel pipe under sink with water drops
Shocked woman talking on smartphone while repairing pipe in bathroom

Lekkage

Bij een lekkage ziet u vaak de bomen door het bos niet meer. Het lekt voor uw gevoel overal. Onze specialisten weten hier alles van en hebben uw lekkage in een mum van tijd opgelost. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lekkende radiatorkranen of aan lekkende leidingen.

Heeft u vragen over de dienst of wilt u graag gelijk een afspraak maken? Neem dan gelijk contact op!

Behoefte aan de dienst? Neem gelijk contact op!