Ketelvervanging

Gas Furnace Issue
Group of hot water circulating pumps installed in boiler room
cropped shot of male plumber repairing electric boiler in bathroom

Ketelvervanging

Iedereen weet dat een cv-ketel niet een heel leven lang meegaat en tijdige ketelvervanging is daarom zeer belangrijk. Het op tijd laten vervangen van u cv-ketel is niet alleen nodig om uw huis te blijven verwarmen en de binnentemperatuur te regelen, maar ook om te besparen op uw energierekening. Een nieuwe cv-ketel zorgt in verhouding tot het verbruik van een oude ketel namelijk voor een aanzienlijk grote besparing. Bij A. Noorman Gasservice kom ik graag bij u langs om uw cv-ketel te vervangen. Ik hoor u nu denken, maar welke ketel is dan geschikt voor mijn woning? Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke cv-ketel het beste bij uw woning past. Ik zal u hierin adviseren en de ketel voor een scherpe prijs aankopen en bij u thuis installeren. Mijn voorkeur gaat uit naar merken als Intergas, Nevit en Remeha.

Technician servicing heating boiler in a house

Diverse merken cv-ketels van mij, voor u!

Intergas cv-ketels hebben een mooie prijs-kwaliteitverhouding en Intergas is al jaren één van de bestverkochte merken onder de cv-ketels. De Hr-ketels van Intergas zijn bovendien minder vatbaar voor storingen, omdat deze ketels geen 3-wegklep hebben, maar een dubbele wisselaar. Verder zijn deze ketels betrouwbaar, kwalitatief hoogstaand en duurzaam. Intergas heeft een ruime keuze aan diverse modellen waarin wij u graag adviseren.

Nefit cv-ketels gaan heel lang mee en zijn kwalitatief sterk. Nevit is in Europa marktleider op het gebied van Hr-ketels. Deze ketels zijn voorzien van een uniek multigasblok, waardoor u voorbereid bent op mogelijke wijzigingen in de samenstelling van aardgas. De Hr-ketels van Nevit hebben ook een low energy cv-pomp, waardoor er niet alleen op gas bespaard wordt, maar ook op stroom. Remeha cv-ketels zijn van Nederlandse bodem en staan bekend om de betaalbare prijzen. Deze Hr-ketels worden volgens de laatste stand der techniek gebouwd om maximale zuinigheid te behalen met een zo hoog mogelijk rendement. 

Bij mij kunt u uw cv-ketel aanschaffen, direct laten monteren en natuurlijk ook een onderhoudscontract afsluiten. Zo bent u altijd verzekerd van een goede service tijdens storingen en controle afspraken. Neem contact met mij op en ik kom zo spoedig mogelijk naar u toe!

Behoefte aan de dienst? Neem gelijk contact op!